SZC logo

Budapest Műszaki Szakképzési Centrum

OM kód: OM 203058 | 1139 Budapest, Üteg u. 13-15.

Intézmény logo

BMSzC Verebély László Technikum

HírekKözérdekű adatokAdatvédelemKRÉTA

Hírek

2023. máj. 8.


Verebély László Technikum

  • Fontos
  • Friss
  • Menza

Ebédbefizetés 2023/2024-es tanév

A 2023/2024-es tanévre vonatkozó ebédbefizetéssel kapcsolatos információk.

Ebédbefizetés 2023/2024-es tanév

Az intézményben már tanulói jogviszonnyal rendelkező, étkezést igénylő tanulóktól az igénylőlapokat legkésőbb 2023. június 30-ig be kell kérni, akár személyes leadással vagy elektronikus úton megküldéssel. Javasoljuk az újonnan beiratkozó diákok esetében is az igénylőlapok visszaküldését szintén június 30-ig, hogy adataik rögzítése után minél hamarabb ki tudjátok küldeni a szülői regisztrációs kódot.

Felhívom figyelmeteket arra, hogy a rendelkezésetekre álló adatlapokat folyamatosan dolgozzátok fel, mert a szülők csak az igénylőlapok rögzítése után tudják leadni a szülői felületen a szeptemberi megrendeléseket 08.05-08.25 közötti időszakban.

Nagyon fontos! Ne felejtsétek el június 30-ig az étkezői állományotokat „nem étkező” státuszba áthelyezni, és csak a hiánytalanul kitöltött, leadott igénylőlapok rendelkezésre állása esetén tegyétek vissza „étkező üzemmódba” az igénylőket.

Kérem, hogy hívjátok fel a szülők figyelmét, hogy a kedvezményes étkezést kizárólag a kedvezményre jogosító hivatalos dokumentumok beküldése után tudjátok beállítani részükre, az igazolások hiányában csak teljes árú étkezést tudunk biztosítani (az utólag benyújtott kedvezményre jogosító dokumentum alapján visszamenőleges hatállyal érvényesíthető a jogosan járó kedvezmény).

 

A legjelentősebb változás az új tanévben, hogy kizárólag a MultiSchool szülői felületén keresztül lehet rendelni, lemondani, fizetni. Aki ezt nem akarja, személyesen havi egy alkalommal az előre meghirdetett befizetési napon a GSZ központban tud készpénzben befizetni. Átutalást nem fogadunk el, azt visszautaljuk a befizető részére - érdemi ügyintézés nélkül.

 

Az egyenlő bánásmód biztosítása végett új rendelkezés az, hogy az a hátrányos helyzetű szülő, aki nem rendelkezik „okos” eszközökkel, nincs email címe, továbbra is személyesen a gazdasági ügyintézőnél intézheti ügyeit és befizetéseit az ÉSZGSZ vezetője felé intézett egyedi írásbeli kérelmének pozitív elbírálása után. Ez az eset alig 1-2 lehet ismereteink szerint intézményenként. A MultiSchool felülete a jövőben (az új tanévtől) már elérhető a látássérült emberek számára is.

 

A szükséges dokumentumok megtalálhatók: Dokumentumtár

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Tornaterem-felújítás

Tornaterem-felújítás

Információk a Tornaterem-felújítással kapcsolatban.

2024. máj. 8.


Verebély László Technikum

Utánpótlás Magyar Kupa ökölvívás

Utánpótlás Magyar Kupa ökölvívás

Információk az Utánpótlás Magyar Kupa ökölvívás versenyen elért eredményeinkkel kapcsolatban.

2024. máj. 7.


Verebély László Technikum

Tehetségnap és Fenntarthatósági témahét 2024 a Verebélyben

Tehetségnap és Fenntarthatósági témahét 2024 a Verebélyben

2024.április 24.-én tehetségnapot rendezett iskolánk tehetségműhelye a Fenntarthatósági témahéthez kötődően.

2024. máj. 6.


Verebély László Technikum


Partnereink

SZC logo

Budapest Műszaki Szakképzési Centrum


BMSzC Verebély László Technikum

1139 Budapest, Üteg u. 13-15.

Telefon: 06-70/502-2297 vagy 06-70/502-2386

E-mail: titkarsag@verebelyszki.hu

OM azonosító: OM 203058


2024BMSzC Verebély László Technikum